Főoldal >> Cégről

Komplett házépítés, lakásfelújítás - Garas-Bau Kft.

Családi vállalkozásunk története

padlózat, festés - Garas-Bau Kft.

Családi vállalkozásunk története a rendszerváltásig nyúlik vissza. Az akkor még alkalmazottként dolgozó édesapa, Garas József ekkor fogott össze szintén szakember ismerőseivel és barátaival, és hozták létre az első céget amiben mint ügyvezető dolgozott. A cég hamar felvirágzott és hosszú éveken keresztül biztosított tisztes megélhetést dolgozóinak, és elsőosztályú minőséget megrendelőinek. Az évek során azonban a tulajdonosi kör fokozatosan két főre zsugorodott, és végül a két tulajdonos eltérő érdeklődéséből fakadóan külön utakon folytatta a munkát. Ekkor született meg a Két Építő Kft., ami már József egyedüli irányítása alatt állt. A cég a mai napig jól működik, ám amikor József idősebbik fia, Olivér is bekapcsolódott a munkába, felmerült az igény egy olyan cégre, amelyben mindketten részt vállalnak, mégis teret enged az új generáció friss lendületének.

Így született meg cégünk, a Garas-Bau Kft., ami a legújabb eljárások és anyagok ismeretében, rendszeresen továbbképzett, rutinos dolgozókkal és sokéves tapasztalattal a háta mögött áll az önök rendelkezésére.

Fürdőszoba felújítás- Garas-Bau Kft.
előtte... --> ...utánna

Legyen az:

  • Komplett ház,
  • kisebb társasház építés,
  • teljes lakásfelújítás, vagy csak egy-egy részfeladat,
  • ács-tetőfedés, bádogozás,
  • festés, tapétázás, csempézés,
  • laminált és hagyományos parketta fektetés, padlószőnyeg lerakás,
  • kőműves munkák, homlokzat felújítás, utólagos hőszigetelés, nemesvakolás, térkövezés,
  • lakatos szerkezetek, gipszkarton szerelés,
  • vízszerelés, gázszerelés.

Ha megkeres minket levélben, vagy telefonon, úgy rövid időn belül felvesszük önnel a kapcsolatot. Igényeiről a helyszínen felmérést készítünk, ami alapján részletes és ingyenes árajánlatot kap tőlünk. Amennyiben minket választ - ha igényli - segítünk önnek kiválasztani a felhasználandó anyagokat, és a szállításról is mi gondoskodunk, önnek csak rá kell böknie arra a csempére/tapétára/szaniterre, amit lakásában vagy házában szeretne látni. A megegyezett időpontban megkezdjük a munkát, és folyamatos munkavégzéssel a legrövidebb idő alatt elvégezzük azt, így önnek nem kell sem feleslegesen várakoznia, sem a szakemberek egyesével való kiválasztásával foglalkoznia. Nem kerül majd olyan szituációba, ahol egy hibás kivitelezés után egyik szakember a másikra mutogat, ön pedig képtelen eldönteni, kinek higgyen! A mi szakembereink egymás keze alá dolgoznak, így a jó minőség és a rövid kivitelezési idő garantált! Nálunk nincsenek kellemetlen meglepetések, a végső ár csak akkor változik, ha a munka közben ön kér változtatásokat!